Fitness-ul presupune de fapt condiție fizică și cuprinde: mers, alergare, pedalare, stretching, exercitii la diferite aparate, metode de relaxare si intinderi. Fitness-ul este benefic atat pentru psihic cat si pentru sanatate conturandu-se influentele extraordinare pe care le exercita asupra unor boli ca afectiunile lombare (discopatiile) sau bolile cardiovasculare. Fitness-ul poate fi un mod de a ne mentine starea de sanatate, cat si un sport de performanta, acesta din urma fiind strans legat de agilitatea, puterea si viteza atletului.

Antrenamentul cardio este benefic pentru imbunatatirea eficientei si puterii inimii si implicit a sistemului circulator. Trebuie tinut cont de faptul ca, doar practicandu-l corect, se va profita de beneficiile lui. Indiferent de metoda aleasa, va trebui depus efort de la moderat la intens si deasemenea trebuie practicate diferite activitati fizice si diferite cantitati de timp pentru antrenamentul cardio. Aparate la dispozitie: benzi cu programe complexe, biciclete, steppere, cross trainere.

Pentru bodybuilding va punem la dispozitie echipamente de calitate, de ultima generatie, in materie de culturism (bare olimpice, discuri, gantere fixe, banci fixe si reglabile, monoposturi LifeFitness si Hammer Strength). Aici va puteti modela corpul si va puteti antrena fiecare grupa musculara, beneficiind de ajutorul si sfaturile antrenorilor nostri profesionisti. Va oferim cele mai bune conditii pentru atingerea obiectivelor in ceea ce priveste modelarea corpului.

Instructorii nostri colaboreaza cu Diego Longo (preparatorul fizic al echipei de fotbal Rapid Bucuresti) care este profesor la renumita Academie de la Coverciano.

Vrei să alergi? Să exersezi? Vrei o formă fizică mai bună sau poate te antrenezi pentru un anumit sport? Vrei poate doar să ai o sanatate de fier sau pur si simplu urmaresti sa arati mai bine? Raspunsul acestor intrebari nu ne intereseaza. iti punem la dispozitie doar solutiile pentru a realiza ceea ce ti-ai propus intr-un mediu agreabil si profesionist.

Toate informatiile necesare inainte de a accesa serviciile STAR SPORT FITNESS CENTER, va sunt oferite inca de la receptie, tot aici beneficiind si de un sport bar unde va puteti hidrata cu bauturi racoritoare sau energizante, sau de unde puteti achizitiona accesorii specifice activitatilor de fitness si bodybuilding. Vestiarele concepute pentru doamne si domni raspund unor standarde inalte, fiind dotate cu dusuri moderne, dulapuri incapatoare, un spatiu perfect pentru relaxarea de dupa exercitii.