În conformitate cu noile reguli europene de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) îți punem la dispoziție opțiunea de a solicita ștergerea necondiționată a datele personale pe care le avem despre tine.

Pentru a solicita ștergerea datelor tale personale din evidența noastră, te rugăm să ne trimiți un e-mail la starsportsibiu@gmail.com cu numele, e-mail-ul și numărul legitimației tale. Îți vom răspunde prin e-mail cu detalii despre solicitarea ta.

Pentru a solicita ștergerea contului tău, ai la dispoziție următoarele variante:

  • Trimite un e-mail la starsportsibiu@gmail.com cu numele utilizatorului tău
  • Dacă ești autentificat cu facebook, accesează în "Setări şi confidenţialitate" opțiunea "Setări". Apoi alege "Securitate şi conectare" sau "Aplicaţii şi site-uri web". În lista de site-uri, caută "Star Sport Fitness Center" și apasă pe butonul "Șterge" din dreptul lui. În acest fel, se va elimina asocierea contului tău de facebook și implicit autentificarea pe site cu el. Dacă vrei să verifici că s-a eliminat cu succes, caută ID-ul tău de utilizator al asocierii pe care îl găsești în secțiunea aplicației din facebook și copiază-l. Intră într-un browser web si scrie adresa următoare: https://starsportsibiu.ro/deletion_status?id=fb_ urmat de ID-ul tău exact după caracterul _ fără spații. Apasă tasta enter și se va afișa rezultatul cererii tale.